Recensies

Interesse in bruiloft recensies? Kijk dan op deze pagina.

Ik heb Loos Luna als een zeer vriendelijke, toegankelijke en professionele DJ ervaren. Ze denkt graag mee met de klant, is flexibel met haar set waardoor ze echt een feestje neer zet!
Hele fijne communicatie vooraf, tijdens en na het event, echt een aanrader om mee samen te werken.

 Marjolen van den Heuvel (eventmanager) ^ zakelijk event - juli 2023 

Loos Luna is een vrolijke sfeermaker die van tevoren meedenkt, professioneel en klantgericht te werk gaat. Heeft verstand van zaken en muziek! Zij levert een meerwaarde voor een fantastisch feest! Ontzettend bedankt voor mijn waanzinnige 30ste verjaardag, wat was het gaaf! Dankjewel! Als je een dansfeest wilt, dan ben je bij Loos Luna aan het juiste adres.
Dominique ^ Privé feest

Wij huren Loos Luna heel regelmatig in voor onze zakelijke high end events waarbij wij zeer uiteenlopende doelgroepen ontvangen. Loos Luna stemt haar play list hier helemaal op af en weet zo telkens een unieke sfeer te creëren. Ze voelt de vibe in een ruimte perfect aan waardoor ze precies het juiste gevoel weet op te roepen. Of het nou een intieme setting of een groot feest is, Loos Luna speelt er feilloos op in. Daarnaast ziet Loos Luna er altijd uit om door een ringetje te halen: een feestelijke modieuze party outfit of een wat meer chique creatie. Ook dit wordt weer geheel afgestemd op het soort feest. Kortom, een dame die wensen en verwachtingen heel goed weet te managen en waar te maken!
Judith (Event Manager) ^ zakelijk event

Met onze buren hebben wij een groot tuinfeest gegeven in Utrecht voor 100 personen. Loos Luna heeft hier gedraaid en wat een feest is het geworden! Zoveel mensen op de dansvloer en ze hield de sfeer goed vast, ze voelde dit uitstekend aan. De muziek was voor alle generaties want het publiek was van twintigers tot vijftigers. Ook onze gasten waren ontzettend enthousiast, de volgende dag kregen wij allemaal appjes vol met complimenten over de DJ. De communicatie vooraf met Loos Luna was ook heel helder en duidelijk en ze dacht goed mee. Volgend jaar boeken wij haar gewoon weer!
Belinda ^ Privé feest

Was top!!
Goede vibe, leuke stralende persoonlijkheid en sloot perfect aan op de informele maar toch ook zakelijke sfeer van ons event in de RAI.
Ieke ^  zakelijk event